Website laten maken.

Wilt u een website laten maken die resultaat gericht is. Een website die scoort en waar je natuurlijk ook erg blij mee bent. Wij ontwikkelen websites die responsive zijn en daardoor op ieder apparaat bekeken kunnen worden. Of je nu een groot mkbér bent of net start met je onderneming. Wij wisselen graag van gedachten om te kijken of we jou online ambitie om kunnen zetten in een mooi resultaat.

Waarom kiezen voor Unique-identity:

Meer dan 10 jaar ervaring in het maken van websites

We maken gebruik van het opensource systeem WordPress hierdoor zit u niet vast aan 1 partij

Korte lijnen door een persoonlijke aanpak

Wij helpen u online zichtbaar maken

Een website laten maken of wilt u meer weten over ons WordPress aanbod? Laat een bericht achter wij helpen u graag opweg!

 • We gebruiken jouw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Voor meer informatie kun je ons privacybeleid bekijken.

Onze oplossingen

Als ondernemer wil je het zo gemakkelijk mogelijk hebben en zo min mogelijk tijd kwijt zijn met zaken die geautomatiseerd kunnen worden. Wij denken graag met u mee over  uw (online)ambities en denken graag mee over uw bedrijf processen. Denk aan oplossingen zoals website’s, webshops, koppelingen of maatwerk oplossingen.

Website laten maken

We Love WordPress

Wordpress word wereldwijd door duizenden ontwikkelaars verbeterd en verder ontwikkeld. Doordat er zoveel ontwikkelaars aan werken bevat de basis functionaliteit van WordPress alle functionaliteiten om een goede website te bouwen.

Voordelen van WordPress:

 • Gebruikersvriendelijke CMS
 • Er zijn duizenden uitbreidingen te verkrijgen
 • WordPress is gratis te downloaden en de updates zijn gratis
 • Het is leverancier onafhankelijk
 • Google Loves WordPress waardoor SEO nog beter geregeld is

Meer weten welke Voordelen van WordPress er zijn?

Wordpress website laten maken

Unique-Identity is de specialist wanneer het gaat om WordPress websites voor uw bedrijf, vereniging of blog, Bij het opleveren van de websites die we maken leten we op de volgende punten.

 • De website moet responsive zijn en geschikt voor alle apparaten
 • Wij rusten je website uit met goede plugins
 • Je website wordt altijd voorzien van een gebruiksvriendelijke bewerker
 • We leren je de website zelf aan te passen
 • We testen je websites door op diverse browsers en apparaten
 • We zorgen dat de website SEO proof is

Online Marketing

Wilt u snel en eenvoudig een offerte op maat? Wij kunnen een vrijblijvende offerte maken op afstand zodat u van te voren al weet wat er eventueel mogelijk is.

Naar online offerte

Website optimalisatie

Vrijblijvend een adviseur bij u thuis die u alles rustig uitlegt en uitrekend zonder dat u ergens aan vast zit? Onze adviseur helpt u graag!

Plan uw afspraak

Website onderhoud

Wilt u een snelle vraag stellen via de chat mbt het aanschaffen van zonnepanelen? Of meer weten over onze producten en oplossingen?

Start de chat

Overtuigd van het belang van een goede website? 

Onze klanten

Iedereen is Unique en dat zie je ook terug aan de vele verschillende soorten klanten. Of het nu gaat om een Spirituele praktijk, Schoonheidssalon, Kapper, lokaal bedrijf of verenigingen. Wij maken zowel websites voor klanten op Nederlandse bodem  maar ook ver daarbuiten. Door de diversiteit van onze klanten zijn we van veel markten thuis een grote mix van verschillende branches, dat houdt ons scherp! We denken graag met u mee over uw online ambitie om samen tot de beste resultaten te komen. Hieronder vind u een greep uit ons uitgebreide klantenkring.

Meer weten over onze websites?

Vraag het Kevin Fledderman. Voor een vrijblijvend advies of offerte!