Website laten maken in Groningen

Wilt u een website laten maken die resultaat gericht is. Een website die scoort en waar je natuurlijk ook erg blij mee bent. Wij ontwikkelen websites die responsive zijn en daardoor op ieder apparaat bekeken kunnen worden. Of je nu een groot mkbér bent of net start met je onderneming. Wij wisselen graag van gedachten om te kijken of we jou online ambitie om kunnen zetten in een mooi resultaat.

Waarom kiezen voor Unique-identity:

Meer dan 10 jaar ervaring in het maken van websites

We maken gebruik van het opensource systeem WordPress hierdoor zit u niet vast aan 1 partij

Korte lijnen door een persoonlijke aanpak

Wij helpen u online zichtbaar maken

Wilt u als bedrijf uit Groningen een website laten maken of wilt u meer weten over ons WordPress aanbod? Laat een bericht achter wij helpen u graag opweg!

  • We gebruiken jouw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Voor meer informatie kun je ons privacybeleid bekijken.

Website laten maken Groningen

Een website laten maken in Groningen is een logische keuze voor iedere ondernemer gevestigd in Groningen . Of je nu zzp’er bent of een zelfstandige met personeel: een goede bedrijfswebsite in een must voor je onderneming. Hoe ziet een goede bedrijfswebsite eruit? En hoe realiseer je deze? Hieronder vind je een antwoord op deze vragen en vertellen we je meer over een website laten maken in Groningen.

Website laten maken

Waarom is een bedrijfswebsite belangrijk?

Potentiële klanten zoeken steeds vaker enkel online naar een bedrijf voor het product of de dienst die zij nodig hebben. Wanneer je als bedrijf geen website hebt, sta je eigenlijk al direct met 1-0 achter. Het is echter wel belangrijk om een kwalitatief goede website te hebben.

Als jouw bedrijfswebsite onoverzichtelijk is of te weinig informatie bevat, jaag je de klant net zo snel weer weg als hij gekomen is. Je kunt daarom het best kiezen voor een professionele websitebouwer om een website te laten maken in Venray.

Hoe ziet een goede bedrijfswebsite eruit?

Een goede website is in de eerste plaats mooi en overzichtelijk. De website moet voldoende informatie verschaffen over de producten en/of diensten die je aanbiedt. Daarnaast moet de klant gemakkelijk contact met je op kunnen nemen via de website door het aanbieden van verschillende contactmogelijkheden zoals een contactformulier, een e-mailadres en een telefoonnummer.

Een website kan echter nog zo mooi en overzichtelijk zijn, als de klant de website niet kan vinden, voegt een website niets toe aan je bedrijf. Een bedrijfswebsite moet daarom ook geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines als Google. Als je website hoog in de zoeklijst verschijnt, kan de klant je makkelijk vinden.

Waarom zou ik het maken van een website uitbesteden?

Het ontwerpen en onderhouden van een website is een vak apart. Je hebt iemand met de juiste expertise nodig om een functionele website te creëren. Unique-Identity is een websitebouwer die ook website’s maakt voor bedrijven ui Groningen en heeft daarbij alle vakkennis in huis om een bedrijfswebsite te maken die vindbaar en deelbaar is.

Vergeet ook niet dat het onderhouden van een website veel tijd kost. Tijd die je beter kunt steken in je onderneming.

Hoe realiseer ik een goede bedrijfswebsite?

Jouw eisen en wensen leiden in samenspel met de technische expertise van Unique-identity tot de functionele website die jouw bedrijf verdient. Het is belangrijk om al vroeg in het proces een websitebouwer te benaderen. Deze kan namelijk ook al meedenken over de domeinnaam.

Het kiezen van een domeinnaam moet je niet onderschatten. Een domeinnaam kan de vindbaarheid van je website vergroten, maar ook verkleinen. Verder kan een websitebouwer meedenken over de inrichting van je website om een optimaal functionele website voor jouw bedrijf te creëren.

Website laten maken Groningen

Het maken van een goede bedrijfswebsite is een vak apart. Het is een taak die je beter uit kunt besteden aan een vakman met de juiste expertise. Ben je nieuwsgierig geworden wat een websitebouwer voor jou kan betekenen? Wil je meer informatie over het laten maken van een website? Of wil je direct een offerte om een website te laten maken in Groningen?

Online Marketing

Uw website laten maken en vindbaar laten maken zodat klanten u weten te vinden? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Online marketing

Website optimalisatie

Een website moet goed geoptimaliseerd zijn voor google, maar ook lekker snel en soepel lopen en vindbaar voor google. Wij helpen u hier natuurlijk bij!

Wordpress optimalisatie

Website onderhoud

Heeft u al een website maar wilt u het onderhoud en updates uitbesteden? Informeer vrijblijvend wat we voor u kunnen betekenen.

Wordpress onderhoud

Overtuigd van het belang van een goede website? 

Onze klanten

Iedereen is Unique en dat zie je ook terug aan de vele verschillende soorten klanten. Of het nu gaat om een Spirituele praktijk, Schoonheidssalon, Kapper, lokaal bedrijf of verenigingen. Wij maken zowel websites voor klanten op Nederlandse bodem  maar ook ver daarbuiten. Door de diversiteit van onze klanten zijn we van veel markten thuis een grote mix van verschillende branches, dat houdt ons scherp! We denken graag met u mee over uw online ambitie om samen tot de beste resultaten te komen. Hieronder vind u een greep uit ons uitgebreide klantenkring.

Meer weten over onze websites?

Vraag een vrijblijvend advies of offerte aan!