Met een passie voor het Internet

Aangenaam!  Wij zijn de online specialist met meer dan 10 jaar ervaring in website- en webshopontwikkeling. Wij helpen u graag met uw online ambitie.

Vraag een offerte aan!

OVER UNIQUE IDENTITY

Wat begon in 1998 met een eigen website voor prive gebruik, werd al snel een hobby met een snel groeiend portfolio. Van daaruit bleven we ons ontwikkelen, leerde we elke dag bij en leerde we door samenwerkingen onderling.

Als ondernemer wil je het zo gemakkelijk mogelijk hebben en zo min mogelijk tijd kwijt zijn met zaken die geautomatiseerd kunnen worden. Wij denken graag met u mee over  uw (online)ambities en denken graag mee over uw bedrijf processen. Denk aan oplossingen zoals website’s, webshops, koppelingen of maatwerk oplossingen.

Zowel kleine als grote klanten helpen we graag zonder jullie bestonden we niet!

Wij zijn 100% onafhankelijk en bestaan al sinds 2009

Van een strategische opzet tot een creatief ontwerp of oplossing

Samen met ons team gaan wij aan het werk voor het beste resultaat

Persoonlijk contact is een must. Wij moeten bij u passen en u bij ons!

We geloven in wat we doen met een grote passie voor de online wereld

Wat kunnen we voor je betekenen

Zonnepanelen. Is dat iets voor mij?
Door de sterke prijsdaling en rendementsverbetering van zonnepanelen leveren zonnepanelen een rendement van tussen de 10% en 14% per jaar. Dit is een veel hoger rendement dan wanneer u geld op de bank laat staan. Door de verwachte prijsstijging van energie zal uw rendement jaarlijks zelfs gaan stijgen.

Bereken uw besparing!

Websites

Mobiel vriendelijke website’s die aansluiten bij jou doelen. Voor de kleine en grote ondernemer.

Online Marketing

Wij hebben als doel om van jou website of webshop een succes te maken en begeleiden de hele strategie om jou zichtbaar te maken.

Strategie

Uw huis in waarde laten stijgen met een hoger energielabel

Webshops

Wordpress webshops gericht op conversie voor zowel de startende als groeiende online organisaties.

Optimalisatie

Een goede optimalisatie van je website of webshop. Zowel de content als ook de techniek, snelheid, code en analytics nemen we mee.

App

Wij maken enkel gebruik van Sunpower! Het beste product wat er in zonnepanelen te krijgen is.

Online Marketing

Wilt u snel en eenvoudig een offerte op maat? Wij kunnen een vrijblijvende offerte maken op afstand zodat u van te voren al weet wat er eventueel mogelijk is.

Naar online offerte

Website optimalisatie

Vrijblijvend een adviseur bij u thuis die u alles rustig uitlegt en uitrekend zonder dat u ergens aan vast zit? Onze adviseur helpt u graag!

Plan uw afspraak

Website onderhoud

Wilt u een snelle vraag stellen via de chat mbt het aanschaffen van zonnepanelen? Of meer weten over onze producten en oplossingen?

Start de chat

Overtuigd van het belang van een goede website? 

Sunpower Zonnepanelen

Zonnepanelen van Sunpower garanderen een uitzonderlijk hoog rendement en genereren de hoogste opbrengst per vierkante meter. Sunpower bezit ook het wereldrecord inzake rendement en de zonnepanelen zijn twee maal krachtiger dan die van conventionele zonnepanelen en tot vier maal krachtiger dan dunne-film zonnepanelen.

Sunpower Zonnepanelen

Zonnepanelen geven een hoog financieel rendement en de waarde van uw huis stijgt, maar misschien nog wel het grootste voordeel is dat u minder tot bijna geen energiekosten meer heeft.

Sunpower Zonnepanelen

IsoGoed beperkt zich niet alleen tot zonnepanelen. Ook voor na-isolatie, zonneboilers, ledverlichting en infraroodverwarming etc. bent u bij IsoGoed aan het juiste adres.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag het ons! We helpen je graag.

Kevin Fledderman

-Wordpress

Ralph

-Klant succes
-E-mail marketing
-Social Media Expert