5 SEO Tools

Deze vijf handige SEO-tools kende u nog niet

Natuurlijk wilt u dat uw WordPress website goed vindbaar is voor uw doelgroep. Als u de vindbaarheid optimaal wilt houden of wilt vergroten, is het van belang dat u zich regelmatig bezighoudt met SEO. Met een van de onderstaande vijf SEO-tools wordt het een stuk eenvoudiger om uw website SEO-proof te houden.

  1. SEO Profiler

Zodra u uw website bij SEO Profiler opgeeft, moet u al uw zoekwoorden invoeren. Vervolgens gaat de tool na hoe uw site scoort op de zoekwoorden. Bovendien helpt SEO Profiler u ook om slechte links uit uw website te halen. Vervolgens geeft de tool u suggesties voor slimmere links. Tevens bevat SEO Profiler de Opportunity Finder tool. In deze tool kunt u uw site met die van uw concurrenten vergelijken. Als een concurrent beter scoort dan u, kunt u gelijk wat tips opdoen. Een ander groot pluspunt van SEO Profiler is dat deze tool alle 4040 foutmeldingen, de dode links en andere foute zaken in uw website weergeeft. Met behulp van SEO Profiler kunt u dus een lijst maken met punten die u nog aan uw website kunt verbeteren.

  1. BuzzSumo

Aangezien BuzzSome een Chrome-extensie is, kunt u deze tool heel goed gebruiken voor social media marketing. Met deze tool kunt u de statistieken van andere websites bekijken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de shares die een website krijgt, welke websites er naar de content van een bepaalde site linken en wie de content deelt. BuzzSumo is vooral een fijne tool voor het analyseren van sociale content. Deze tool kan u helpen om potentiële gebruikers te bereiken die naar uw website of content kunnen linken.

  1. Nightwatch

De SEO tool Nightwatch is ontwikkeld voor bedrijven en internetbureaus die gespecialiseerd zijn in grote volumes keywords en het optimaliseren van grotere websites. Nightwatch biedt innovatieve SEO tracking functies. Voorbeelden hiervan zijn segmentatie van zoekwoorden en backlinks, geavanceerde visualisatie, slimme notificaties en data aggregatie. Nightwatch segmenteert en visualiseert de data op een unieke manier.

  1. me

Hastagify.me is een handige marketingtool die alle populaire hashtags van een bepaald moment toont. Als u een bepaalde hashtag intypt in de tool, laat Hashtagify.me zien welke personen deze hashtag gebruiken en op welke wijze deze populair is. Bovendien doet de tool u suggesties voor gerelateerde hashtags. Aan de grootte van de bubbels ziet u hoe trending een hashtag is.

  1. Jumpshoot

Jumpshoot geeft het webverkeer van uw website weer. Hierbij maakt de tool gebruik van de zoekdata van Avast. Jumpshoot is een perfecte tool voor het maken van een concurrentieanalyse. Bovendien geeft deze tool u ook inzichten en tips om uw online marketingcampagnes te optimaliseren. De Audience Activation tool van Jumpshoot kijkt naar het online gedrag van publiek. Deze tool kan u helpen om meer bezoekers te krijgen.

 

 

Leave A Comment